Theaterfietsen

Op vrijdag 2 september 2022 was daar onze eerste eigen editie van theaterfietsen. Een groep vrijwilligers heeft zich al jaren ingezet voor straattheater in Echt-Susteren. Met deze fietstocht zetten ze hun enthousiasme voort (én zelfs met een extra evenement tegenwoordig).
Elk jaar worden er vier a vijf acts geboekt. Voor de keuze aan artiesten werken we samen met Baarlo leeft en Stichting Volkscultuur Arcen. Elk van deze acts zal hun voorstelling vier tot vijf keer opvoeren. Bij de start van de dag kunt u een polsbandje en een fietsroute ophalen. Deze fietsroute leidt u via allerlei fietsroutes in de gemeente Echt-Susteren langs verschillende mooie plekken tussen de voorstellingen door. De voorstellingen zelf vinden (zoveel mogelijk) plaats in de buitenlucht.
Elk van deze plekken biedt de mogelijkheid tot het gebruik van een toilet, eten en drinken. Desalniettemin willen we benadrukken dat als u te lang op een plek blijft hangen, de kans bestaat dat u één van de andere voorstellingen mist.

Benieuwd hoe het eruit zag tijdens de eerdere edities? Bezoek dan onze Facebook pagina. In ieder geval kan vrijdag 16 augustus 2024 alweer in de agenda! Op Facebook komt er allerlei extra informatie voorbij over de onderstaande acts:


Hieronder vinden jullie de flyers van eerdere jaren.

2023
2022