Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Theaterfietsen 2024

augustus 16 @ 12:00 - 17:00

Op vrijdag 16 augustus organiseren wij een fietstocht met allerlei theatrale voorstellingen. Een polsbandje voor deelname kost € 7,00 vanaf 12 jaar. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen een bandje ter deelname kopen voor € 3,00. Deze polsbandjes zijn te koop op de dag zelf bij de verschillende vertrekpunten. Deze vertrekpunten zijn:

> Zorgboerderij Zwaantjeshof te Berkelaar,
> Manage op de Berg te Pey,
> Gemeenschapshuis ‘De Koppel’ te Dieteren

In totaal zullen er voorstellingen op vijf locaties te vinden zijn. Om 11u kunt u starten langs onze route om de eerste voorstellingen vanaf 12u mee te maken.

Vanaf de vertrekpunten krijgt u een route van onze vrijwilligers. Als u deze route volgt kunt u alle voorstellingen van de dag bekijken zonder problemen. Er is voldoende reistijd ingecalculeerd, mits u niet lang blijft hangen na een voorstelling. Daarnaast biedt ook elke speel-locatie een toilet en de mogelijkheid om iets te drinken zodat u volop kunt genieten van al dat moois.
Houdt ook onze Facebook pagina in de gaten voor updates en meer informatie.

Gegevens

Datum:
augustus 16
Tijd:
12:00 - 17:00

Designed door Rick Vechel, Combinatiefunctionaris Cultuur bij Stichting Menswel, gebruikmakend van thema door Hoot Du. Powered by WordPress. © Stichting Culturele Kring Echt 2024