ARCHIEF: Theaterfietsen 2022

Op vrijdag 2 september organiseren wij een fietstocht met allerlei theatrale voorstellingen. Een polsbandje voor deelname kost € 5,00 en zijn te koop op de dag zelf bij de volgende vertrekpunten:

  • “Manege op de Berg” in Pey,
  • Gemeenschapshuis “De Koppel” in Dieteren,
  • Zorgboerderij “Zwaantjeshof” in Berkelaar.

Bij de start kan er een polsbandje gekocht worden. U krijgt dan ook de route, de locaties en natuurlijk de speeltijden van de acts. De starttijden worden spoedig bekend gemaakt via o.a. onze Facebook pagina.


Vanaf de vertrekpunten krijgt u een route van onze vrijwilligers. Als u deze route volgt kunt u alle voorstellingen van de dag bekijken zonder problemen. Er is voldoende reistijd ingecalculeerd, mits u niet lang blijft hangen na een voorstelling. Daarnaast biedt ook elke speel-locatie een toilet en de mogelijkheid om iets te drinken zodat u volop kunt genieten van al dat moois.

Op deze vrijdag wordt u meegenomen op een werkelijke wervelwind van voorstellingen van hoog niveau. Wij hebben voor u…

De Muzikale Smid
Theater, muziek en een oude ambacht? Dat gaat prima samen, aldus Marius Broeders, de Muzikale Smid. Experimenten met electriciteit zijn van een waanzinnig niveau en dit wordt omlijst met muziek.

MIMO
Een reis naar een wereld zonder angst of beperkingen, waar alles mogelijk is. In de show worden de verschillende disciplines van klassieke mime, hedendaagse mime, straatmimiek, acrobatiek en clownerie gemengd. Magie, zonder een woord.

Bubble Rhapsody

Bubbels kunnen van alles laten zien. Ze kunnen daarbij ook nog eens dansen en zelfs… tot de ziel spreken. In een wervelende show voor alle leeftijden maken jullie kennis met de bubbels.

Ahuma
Een levendige act en een eerbetoon aan zijn ‘Latin Energy’ die barst van het enthousiasme. Met fysieke komedie, een stukje mime en allerlei circuscapriolen op een touw kan het enkel leiden tot een waar spektakel!
Al iets zien..?