Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theaterfietsen 2024

augustus 16 @ 12:00 - 17:00

Op vrijdag 16 augustus organiseren wij een fietstocht met allerlei theatrale voorstellingen. Een polsbandje voor deelname kost € 7,00 vanaf 12 jaar. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen een bandje ter deelname kopen voor € 3,00. Deze polsbandjes zijn te koop via de website online of op een van de dagkassa’s. Vanaf 2024 kunt u ook gebruik maken van de online reservering (met korting). Met een online ticket of voor een dagkaart kunt u zich melden bij een van de vertrekpunten:

Zorgboerderij Zwaantjeshof te Berkelaar,
Manage op de Berg te Pey,
Gemeenschapshuis ‘De Koppel’ te Dieteren.

 

In totaal zullen er voorstellingen op vijf locaties te vinden zijn. Om 11u kunt u starten langs onze route om de eerste voorstellingen vanaf 12u mee te maken.

Vanaf de vertrekpunten krijgt u een route van onze vrijwilligers. Deze route is ongeveer 25 kilometer. Als u deze route volgt kunt u alle voorstellingen van de dag bekijken zonder problemen. Er is voldoende reistijd ingecalculeerd, mits u niet lang blijft hangen na een voorstelling. Daarnaast biedt ook elke speel-locatie een toilet en de mogelijkheid om iets te drinken zodat u volop kunt genieten van al dat moois.
Houdt ook onze Facebook pagina in de gaten voor updates en meer informatie.

 

Gegevens

Datum:
augustus 16
Tijd:
12:00 - 17:00

Locatie

Echt-Susteren

Gemaakt en beheerd door Rick Vechel, gebruikmakend van thema door Hoot Du. Powered by WordPress. © Stichting Culturele Kring Echt 2024